Makeup & Hårstyling

Opsætning

Bryllupsgæst eller konfirmand. En god opsætning skal være behagelig hele aften og kunne holde til at danse. Ønsker du et romantisk, råt eller klassisk look? Så kan du slappe af, mens jeg hjælper dig med håret. Som frisør findes der ikke dårlige hårdage, der ikke kan fikses. Mangler du længde eller fylde kan extensions tilkøbes

Brudepakke

Søger du en professionel frisør og makeupartist til din store dag? En smuk brudemakeup skal kunne holde hele dagen. Den skal se naturlig ud i virkeligheden, og på fotos. Vi drøfter dit drømmeudseende over en prøvemakeup.

Brudepakken indeholder:

  • En prøvemakeup og solid snak om opsætning.
  • Læbestift eller lipgloss til touch ups.
  • Påsatte naturlige vipper, der holder hele dagen og aften.
  • Kørsel til din placering så du ikke skal stresse på dagen. De første 40 km er med i pakken, derefter pålægges et transportgebyr på 5 kr. pr. kørt km. 

Din brudestyling er først booket når du har betalt et depositum på 1.500 kr. Dit depositum udgør ca. en tredjedel af prisen og kan ikke refunderes ved afbestilling.

Fest makeup

Skal du til fest, galla eller red carpet? Uanset om du bare vil opgradere din skønhed eller fange en anden side af dig selv, så kan Christopher få det til at ske. Efter en makeup session vil du føle dig frisk, fornyet og endnu mere attraktiv.

Blowout?

Blowout er en teknik hvor du får vasket plejet og stylet dit hår med en rundbørste. Velplejet hår er mere almindeligt i Sydeuropa, det mener CHRISTOPHER COIFFURE at alle bør få muligheden for at få denne opleve. Med erfaring fra Danmarks Radio, Mastiff og Vulkan Film kan Christopher skabe en god klassisk 90ʼer Blowout. Hvem drømmer ikke om at ligne en filmstjerne uden at skulle løfte en finger?

Kontakt for behandling