Om Salonen

CHRISTOPHER COIFFURE vision er at nytænke en personlig frisøroplevelse med høj kvalitet uden prisoverraskelser. Alle klipninger sker med Sassoon klippeteknik, som giver dig den reneste klipning og sikrer at dit hår bliver stærkt og sundt. Teknikken kræver mere tid, godt værktøj og høj disciplin af frisøren. Derfor tager din klipning minimum en time, hvor du oplever klipnings haute couture. Salonen udfører kun en behandling ad gangen for at kunne fokusere på dig og skabe dit personlige look. 

Ingen prisoverraskelser. Dette sikrer den gode oplevelse hver gang. 

Prislisten hjælper dig til at få hurtigt overblik over hvilke behandlinger salonen tilbyder. Booker du f.eks. reflekser, babylights eller balayage vil toningsfarven og en plejende genopbyggende kurbehandling altid være inkluderet i prisen. Så dit hår altid er velplejet, glansfuldt og sundt uden overraskende tillægspriser.

CHRISTOPHER COIFFURE sætter en ære i at have den højeste faglige ekspertise og er altid på forkant med tidens modetrends. Salonen tilbyder klipning med saks, helfarve, reflekser, balayage, babylights, opsætning, makeup, brudestyling og Hairtalk extensions. 

Den gamle salon ligger på Harald Jensens plads, i hjertet af Århus C, og er fyldt med inspiration fra kærlighedens by, Paris. Der er busstoppesteder overfor salonen og parkeringsmuligheder få minutters gang fra salonen. Her er de to første timer ofte gratis. 

Prøv CHRISTOPHER COIFFURE hvis du vil have ærlig rådgivning og den helt perfekte frisure.

Afbudspolitik: Hvis du bliver forhindret i at komme til en behandling, skal salonen vide det senest 24 timer før. Afbud er kun mulig telefonisk i salonens åbningstider. Hvis dit afbud er for sent betaler du 80 % af den bookede behandlingstid.

KONTAKT

CHRISTOPHER COIFFURE
De Mezas Vej 28, 8000 Aarhus C

Betalingsparkering i de omkringliggende gader.

70 60 42 33    |    kontakt@christophercoiffure.dk

Åbningstider

Mandag 12:00 – 19:00

Tirsdag 12:00 – 19:00

Onsdag 12:00 – 19:00

Torsdag 12:00 – 19:00

Fredag 12:00 – 19:00

Lørdag lukket

Søndag lukket